neděle 22. dubna 2012

Anonymous a nesouhlas s Kalouskem

Údaje o hacknutém webu ministra Kakouska (http://www.miroslav-kalousek.cz.) se rozšířili po celém českém internetu tak rychle jako průjem v mateřské školce. Podrobnosti o hacknutí si můžete přečíst třeba zde (bpn20.cz). Nechci zkoumat kolik je na tom všem pravdy a zda za tím opravdu stáli Anonymous. Nechci polemizovat ani s obsahem sdělení, které se na webu ministra objevilo. Ve své podstatě mají pravdu. Ale! Takových to výkřiků můžete po 20 hodině najít v každé putyce hned několik. Kde je ale nějaký nástin řešení?

Většině z nás se současným stavem naší politiky nesouhlasí. Korupce, nedodržování slibů a závazků, kmotrovské smlouvy a kálení na voliče z vyšších pater se prostě nikomu z nás nelíbí. K tomu připočtěte stav, kdy v hodinu H, před volební urnou není příliš prostoru pro manévrování a volíte prakticky nejmenší zlo. A to prosím volíme naší budoucnost. Pokud se rozhodnete nevolit, jste v konečném podílu podepsáni pod neúspěchem minimálně stejnou měrou jako ti co volili.

Prosím tedy Anonymous aby přestali bezduše troubit a vykřikovat do světa svůj nesouhlas a začali jako opravdoví občané podávat konkrétní návrhy jak to celé změnit. Pokud půjde o názory smysluplné, realizovatelné a odpovídající mému žebříčkem hodnot, půjdu vás klidně volit.

Článek vznikl jako reakce události popsané v textu ze serveru bpn20.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat