středa 28. září 2011

Ach ti čeští ministři

Poslední dobou se kolem ministra Kalouska strhla hromada mediálních bomb. Pár facek jako od tatínka a několik ostrých slov k euro poslanců za ODS, jsou jen špičkou ledovce. Když k tomu přidáte pár fotek z minulosti, na nichž je jeho vědomí patrně zastřeno alkoholovým oparem, mohlo by se zdát, že mediální obraz pana mistra se začíná profilovat spíše k postavám záporných hrdinů. Celkově špatnou vizáž na poslední chvíli ani nezachrání ocenění za práci ministra financí v regionu střední a východní Evropy.

Je bohužel hrozným osudem současné generace, že mediální obraz toho nejlepšího co může nabídnout, je zrovna takový.

Je na čase aby si pan mistr i ostatní politici srovnali v hlavě pár věcí:

  • Být ministrem, poslancem atd., není jen práce na 8 hodin denně. 
  • Většina z nich je placena za jistý druh práce (pokud se to dá tak nazvat) a ne za za výchovu jedinců pokřikujících na ulici. 
  •  Nikdo nechce platit ministra nebo politika, který je opilý, zkouřený nebo zfetovaný a nemůže tudíž vykonávat svoji práci. 
  • Člověk který veřejně někoho jiného označuje za vola, idiota či použije jako obezličku pazdeří, očividně zapomněl na přísloví „potrefená husa nejvíc kejhá“. 

Prosím politiky, ministry a další osoby zodpovědné za vedení našeho státu, aby začali pracovat pro nás, pro náš stát a nikoli proti sobě.


Žádné komentáře:

Okomentovat