neděle 5. července 2009

Konec světa podruhé

Předem se omlouvám všem, kteří nemají v těchto dnech náladu vtipkovat na téma konec světa. Nicméně jako fandovi scifi žánru mně nemohla uniknout následující upoutávka na film 2012.

Víte, proč Mayský kalendář končí datem 21.12.2012? Tehdy totiž nastane konec světa! Tak proč dělat kalendář na další dny ;-).

Informace o tomto filmu se na internetu trochu rozcházejí. Pokud jsem to dobře pochopil v našich kinech by se měl objevit 12.11.2009 (ZDROJ FALCON.CZ) . Tak doufejme, že se ty Mayové moc nesekli.

Na mně osobně udělal dojem už první vypuštění trajler. V současnosti však existuje už třetí verze trajleru, kterou je možné shlédnout i na serveru YouTube. Je tam mnohem více katastrofických ukázek z filmu a sem tam nějaká narážka na dějovou linii. Tedy pokud to vůbec bude mít něco, co se za děj bude moci pokládat. Nebudu ale radši spekulovat. Další informace budou prosakovat postupem času a tak za hlavní zdroj informací bych doporučil oficiální stránky filmu u sonypictures.com

A nezapomeňte že v duchu totální katastrof se ponese i film Proroctví (Knowing), který se dostane do našich kin už 30.7.2009. (Psal jsem už tady).

Takže na rovinu! Znáte něco lepšího, pro fanouška scifi, než v tomhle nesnesitelné dusnu skočit si na film do klimatizovaného kina s ledovou Coca-Colou na klíně?!

Pozor! Pokud budete hledat tenhle film na ČSFD najdete ho pod následujícím odkazem. Hlavně neplést s filmem 2012: Soudný den. Tohle byl nějaký šílený propadák loňského roku (hodnocení na ČSFD 11%). Asi se na to budu muset taky kouknout.

Závěrem:
Protože sem se dostane jen minimálně čtenářů, tak tady si můžu dovolit i svůj malý spekulativní názor. Víte co je opravdu zajímavé? Jak v poslední době nás ti filmaři zahrnutou pořád dokola stejným scénářem. Konec světa se blíží a přežije jen opravdová hrstka vyvolených. Nepřipadá vám jakoby nás ti nahoře na něco chtěli připravit ;- ).

Žádné komentáře:

Okomentovat