úterý 17. listopadu 2009

Svlečené dívky už nejen v šatnách

Pro dnešní volný den ještě jednou trochu zábavy. Mnoho z Vás se již zajisté setkalo s názvem „rozšířená realita“. Pokud tomu tak není, pak věřte, že jde vlastně o doplnění reálného obrazu o jakékoli další digitální informace. Co všechno se dá pod tuto nálepu schovat, nechme nyní na nějaký jiný článek. Ale následující video doporučuji shlédnout.

Báli jste se někdy nějakého učitele tak, že jste před ním nemohli říct ani slůvko? Na to prý zabírá představit si ho nahého, nebo jak sedí na záchodě se staženými kalhoty na půl žerdi. S podobnou poučkou se možná setkali i tvůrci následující aplikace. Jmenuje se Nude It a je dostupná jako aplikace pro iPhone. I když kdo by tím chtěl sledovat je učitele, že?



A teď zase chvilku vážně. Samozřejmě, že tahle aplikace „ještě“ dostupná není. Ale musíte uznat, že video je na amatérské úrovni dokonale zpracované. Navíc je to celé i celkem vtipně zakončené, takže si to zasloužilo odkaz. Ještě zábavnější je skutečnost, že po zveřejnění tohoto videa se údajně hned několik desítek lidí začalo po této aplikaci urputně shánět. Že by naši američtí kolegové v IT nevěděli do čeho píchnout?

Žádné komentáře:

Okomentovat